Животът след Бет | Life after Beth

Режисьор: Джеф Баена

                В ролите: Дийн Дехан, Томас Макдонъл, Алиа Шаукат, Матю Грей Гъблър, Ана Кендрик, Моли Шенън, Обри Плаза, Джон С. Райли, Пол Рейзер, Шерил Хайнс и други

 

   Името на главния герой в романтичната комедия с елементи на хорър Животът след Бет е Зак. Той е младо момче, което има сериозни поводи да бъде нещастно. Съвсем наскоро е преживял дълбока и лична трагедия – загубата на любимия човек. Ето защо се чувства разстроен и потиснат, което е нормално за всеки при това стечение на обстоятелствата. Дали обаче нещата много скоро няма да се променят и една жена ще се завърне от света на отвъдното? Възможно ли е подобно нещо? Когато жената се казва Бет, отговорът на този въпрос е сто процента положителен. Макар и необичайно явление, то е вече факт и сега за Зак има шанс отново да бъде с момичето на живота си. Поне така си мисли в началото, но скоро ще се разочарова.

   Бет в действителност се завръща, но тя вече няма нищо общо с предишното момиче. Сега, когато изживява втория си живот на Земята, тя напълно е променила своя облик и се е превърнала в ужасяващ по характер човек. Какво ще се случи в крайна сметка и може ли Зак да направи нещо, с което да спаси любимата си? Несъмнено най-много от всичко на света той иска да бъде с нея, но не и при положение, че тя е изцяло променена. Вероятно има решение на този проблем, но то първо трябва да бъде намерено. Така Зак се впуска в най-трудното и вълнуващо приключение в живота си, което не се знае как ще завърши. Във филма преобладават и смешните и забавни моменти, ето защо зрителите ще видят увлекателен и интересен сюжет. Това не е класически хорър от калибъра на Анабел и Огледалото, но определено е една от сполучливите продукции в този жанр за настоящата 2014-та година.

 Още филми: http://onlain-filmi.com/zhivotat-sled-bet